Oletko terveydenhuollon ammattihenkilö tai kenties pätevä lastentarhanopettaja? Haet kokemuksia, elämyksiä, ammatillista kasvua tai haluat vain yhdistää työskentelyn ja vapaa-ajan upeassa ympäristössä? Laskettelua puuterilumilla, Visbyn ruusuloistoa, patikointia Lofooteilla tai vanhan kaupungin loistoa Tukholmassa. Sinä valitset.

Tarjoamme niin talvi-, kesä-, luonto- kuin kaupunkikohteita toiveidesi mukaan ja räätälöimme työpaikan aina sinun tarpeiden ja kokemuksen perusteella. Olemme kuuluisia työntekijöidemme työtyytyväisyydestä ja pitkistä asiakassuhteista. Sinulla on apuna ja tukena henkilöstömme heti alusta asti Suomessa ja kohdemaassa, etkä jää milloinkaan yksin.

Täytä yhteystietosi alla tai ota meihin suoraan yhteyttä. Kerromme mielellämme millaiselta juuri sinun matkasi voisi näyttää.

 

Ota yhteyttä

Viestien lähettäminen Dedicarelle
Kun kommunikoit kanssamme, saatamme säilyttää viestinne ja yhteystietonne voidaksemme vastata tiedusteluihinne. Jos haluat, että poistamme henkilökohtaiset tietosi tai että emme lähetä sinulle viestejä, voit jättää pyynnön osoitteessa dedicare@dedicare.fi