Dedicare on allekirjoittanut ostosopimuksen tanskalaisen KonZentan kanssa

Dedicare on allekirjoittanut ostosopimuksen tanskalaisen henkilöstöyrityksen KonZenta Apsin (yritystunnus 36 42 03 40) hankinnasta. KonZenta toimittaa hoitohenkilökuntaa Skandinaviaan terveydenhoitoalalle keskittyen erikoislääkäreihin ja lääkäreihin. Sopimus astuu voimaan suunnitelman mukaan 1. huhtikuuta ja KonZenta yhdistetään Dedicare-konserniin vuoden 2020 toisesta neljänneksestä lähtien. Yrityskaupan odotetaan vaikuttavan positiivisesti konsernin liikevoittoon.

”KonZentan liiketoimintojen hankinta on täysin Dedicaren kasvustrategian mukainen ja näemme, että tämä vahvistaa asemaamme Pohjoismaiden johtavana terveydenhuollon henkilöstöyrityksenä. Nykyinen toimintamme Tanskassa, jonka perustimme viime vuonna, integroidaan KonZentaan. Olemme iloisia siitä, että KonZenta on nyt osa Dedicare-ryhmää. Yhtiö on kokenut voimakasta kasvua ja on tärkeä osa Dedicaren jatkuvaa kehitystä Tanskassa. ” sanoo Dedicaren toimitusjohtaja Krister Widström.

”Odotamme jatkossakin Tanskan toiminnan kehittämistä yhdessä Dedicaren kanssa. Olemme tällä hetkellä markkinoiden johtava lääkärihenkilöstön välittäjä ja voimme Dedicaren kanssa kehittää ja vahvistaa edelleen markkina-asemaamme. ” sanoo Kasper Madsen, Tanskan Dedicare varatoimitusjohtaja.

Lyhyesti Dedicaresta

Dedicare on yksi Pohjoismaiden suurimmista sosiaali- ja terveysalan henkilöstöyrityksistä, jolla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Dedicare välittää ja rekrytoi lääkäreitä, sairaanhoitajia, sosionomeja ja opettajia asiakkaille sekä yksityisille että julkisille laitoksille. Konserni on toiminut vuodesta 1996, se on noteerattu Nasdaq Tukholmassa toukokuusta 2011 lähtien ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 800 MSEK, noin 630 työntekijää. Dedicare toimii jatkuvasti kehittäen osaamista ja ympäristö sekä laatu ovat avainasemassa. Dedicare on laatusertifioitu ISO 9001: 2015 ja ympäristösertifioitu ISO 14001: 2015 mukaan. Lue lisää Dedicaresta osoitteessa www.dedicare.se

Lyhyesti KonZentasta

KonZenta Aps välittää lääkärityövoimaa Tanskan ja Ruotsin markkinoilla. Yhtiö on toiminut vuodesta 2014 lähtien, ja sen odotetaan myyvän noin 120 miljoonaa kruunua katkenneelta tilikaudelta 2019/20. KonZentalla on ollut hyvä kasvu alusta lähtien. Lue lisää KonZentasta osoitteessa www.konzenta.dk

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Krister Widström, puh. +46 70 526 79 91

Tanskan toimitusjohtaja Kasper Madsen, puh. +45 22 583 891

Johanna Eriksson, talousjohtaja, puh. +46 70 896 40 10