Uusi puitesopimus kaikkien Norjan sairaaloiden kanssa

Viimeisten neljän vuoden aikana Dedicare on ollut Norjan suurin hoitotyöntekijöiden toimittaja. Dedicaren markkinaosuus Norjan sairaaloissa yleissairaanhoitajia koskien on 70%. Nyt kaikki Norjan sairaalat ovat päättäneet allekirjoittaa Dedicaren kanssa uuden sopimuksen, joka on voimassa neljä vuotta. Oletko sairaanhoitaja tai erikoissairaanhoitaja ja haluaisit nähdä ja kokea upean Norjan? Haluaisitko lisäksi ilmaisen majoituksen ja korvauksen matkakustannuksista? Siinä tapauksessa kannattaa kääntyä Dedicaren puoleen.

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen sopimukseen! Nyt voimme edelleen tarjota työntekijöillemme mahdollisuuden työskennellä kaikissa sairaaloissa etelän Kristiansandista pohjoisen Altaan, sanoo Bård Kristiansen, Norjan toimitusjohtaja”

Uuden sopimuksen ansiosta Dedicaresta tulee entistä houkuttelevampi vaihtoehto, jolla on hyvät edut sairaanhoitajille ja erikoissairaanhoitajille. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään seuraavan unelmiesi työpaikan!

 

Dedicaresta

Dedicare on Pohjoismaiden suurin rekrytointiyritys terveydenhuolto- ja sosiaalialalla toimien Ruotsissa, Norjassa, Suomessa sekä Tanskassa. Palvelemme ja rekrytoimme sairaanhoitajia, lääkäreitä, sosiaalityöntekijöitä, opettajia ja esimiehiä. Asiakkaitamme ovat sekä julkiset että yksityiset asiakkaat. Dedicare on toiminut vuodesta 1996 ja listattu Nasdaq Tukholmassa vuonna 2011.