Sjuksköterska till äldreboende på Gotland

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Visby

Julkaisupäivä

2022-08-25

Hae täältä

Attendo har flera boenden på Gotland som nu söker sjuksköterskor! Boendena ligger i och runt Visby och även på södra Gotland. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har yrkeserfarenhet och ett intresse av att arbeta med människor. Som person är du ansvarstagande, självständig och trygg med att göra prioriteringar och leda andra. Du trivs med att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor, du är prestigelös och motiveras av att organisera omvårdnaden på bästa sätt.
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från äldrevården.

Tjänsten
Som sjuksköterska på Attendo är du en nyckelperson i verksamheten och din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en viktig del av teamet som arbetar för att stärka kunderna och du ansvarar även för kontakten till bland annat primärvården och närstående. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.
Det är en tillsvidaretjänst på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid och man kommer att vara schemalagd var 4:e helg.

Erbjudande
– Utbildningar
– Utvecklingsmöjligheter
– Karriärvägar
– Personalförmåner
– Trygga anställningsvillkor
– Digitala arbetsverktyg
– Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete
– Platt organisation med korta beslutsvägar

Ansökan
Vill du arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas? Vänta inte med att söka! Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum. Ansök genom att klicka på knappen ”sök denna tjänst”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Dedicare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.