Kirurgavdelning söker sjuksköterskor

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Varberg

Julkaisupäivä

2022-09-21

Hae täältä

Om uppdraget

Kirurgavdelning på sjukhuset i Varberg söker sjuksköterskor med start omgående eller senare i höst och behovet är löpande. Dygnets alla timmar behöver täckas och du bestämmer hur du kan arbeta och även välja hel- eller deltid. 

Är du en rutinerad bemanningssjuksköterska eller är nyfiken på vad bemanning innebär? Du är välkommen att höra av dig till mig, så berättar jag mer. 

Dedicare erbjuder en generös ersättning, rekryteringsbonus, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. 
Jag som rutinerad konsultchef erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget.
Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 
 

Kvalifikationer

  • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
  • Meriterande är om du tidigare arbetat i Region Halland. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare bemannar och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen är noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.