Psykoterapeut/Psykolog sökes till Dedicare i Skåne

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Lund

Julkaisupäivä

2023-01-10

Hae täältä

Dedicare söker dig som är leg psykolog/leg psykoterapeut och vill arbeta med behandlande samtal i Skåne. Uppdraget är på 60 % med KBT inriktade samtal kring framförallt stress, oro, nedstämdhet.
Uppdraget startar så fort som möjligt och pågår i tre månader med chans till förlängning. 

Som konsult får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att träffa fler människor i din bransch som du kan knyta kontakter med. Som konsult för Dedicare kommer du och din konsultchef överens om vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg psykoterapeut/psykolog och som har arbetat i minst 2 år med behandlande samtal. 
Gärna erfarenhet av VC, Företagshälsovård eller liknande. 

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
Behandlande samtal.

Personliga egenskaper

Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga. Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som psykologkonsult är det viktigt att du är beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du har en bra förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Våra kunder förväntar sig ett stort engagemang liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Välkommen med din ansökan!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi bryr oss mer!