Konsultchef till Nordens största företag inom socionombemanning

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2022-08-22

Hae täältä

Vill du ta chansen att växa på ett framgångsrikt bolag i bemanningsbranschen där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Drivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan detta vara en tjänst för just dig! 

I rollen som konsultchef arbetar du med att identifiera och hitta samt rekrytera rätt kandidater till våra kunder. Våra kunder befinner sig framför allt inom den offentliga sektorn. En viktig arbetsuppgift är att sälja in Dedicare som uppdragsgivare och etablera och underhålla en god relation med potentiella och befintliga kunder och konsulter. Vi har flera kontor i Sverige men just denna tjänst är baserad från Stockholmskontoret i Skanstull. 

Krav: 
• Arbetat med kommunikativa/säljande tjänster
• Strukturerad och van IT-användare med intresse och förståelse för digitalisering 
• Har tidigare arbetat mot uppsatta mål och uppnått eller överträffat dem
• Förståelse för administration som medföljer en säljande tjänst.

Meriterande: 
• Erfarenhet av arbete med rekrytering eller bemanning
• Erfarenhet utav socionombranschen.

Vill du vara med och förändra?
Vi tror att du är en social person med hög energinivå som föredrar att jobba målmedvetet mot uppsatta budgetmål i en miljö där tempot är högt. Du är van att ta egna initiativ och kan självständigt driva arbetet framåt men är samtidigt en naturlig lagspelare. Vi vill alltid förbättras och utvecklas, nya idéer och förslag välkomnas. Du är en person med stor drivkraft och engagemang. För att du ska trivas hos oss ska du känna dig stimulerad av personliga relationer.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att arbeta med rekrytering av konsulter och bemanning till kunder inom den offentliga sektorn i hela Sverige. Du kommer bygga ett eget nätverk av kunder och konsulter.
 
• Ansvara för rekrytering av nya kandidater samt uppdatera den befintliga kandidatbasen
• Ansvara för annonsering och search, även för annonsering på sociala medier
• Genomföra intervjuer, referenstagning och kontroller på sökande i enlighet med vår ISO-certifierade rekryteringsprocess
• Ombesörja att ansökningshandlingar sparas i affärssystemet
• Driva hela rekryteringsprocessen och se till att alla sökande får snabbt svar samt löpande information under hela rekryteringsprocessen
• Ansvara för utskick om lediga jobb
• Delta, planera och genomföra mässor riktade mot kandidater
• Bidra till ständiga förbättringar och effektivitet
• Planera och strukturera ditt eget arbete i en vardag som snabbt förändras 
• Jobba mot uppsatta individuella mål samt gemensam budget 

Vad erbjuder vi dig? 
Dedicare är ett framgångsrikt börsnoterat bolag och Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Detta ger utvecklingsmöjligheter för dig inom företaget. Vi fortsätter växa och skall expandera internationellt. Du kommer sitta i våra fräscha lokaler centralt i Stockholm eller Göteborg. Vi har kollektivavtal samt sex veckors semester.

Så här beskriver en av våra medarbetare Jessica sin roll: ” Jag har arbetat på Dedicare i snart sex år där jag först började som Konsultchef därefter Teamledare och nu Affärsområdeschef för området Rekrytering. Då vi är ett expansivt företag har jag fått möjligheten att starta ett nytt område och få en tydlig intern karriärstrappa. Arbetet i sig är väldigt händelserikt med högt tempo och frihet under ansvar. Det som jag trivs med mest är att det är korta beslutsvägar och en fantastisk härlig företagskultur. ”

Urval
Urval sker löpande, så var snabb med din ansökan! 

Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete

På Dedicare brinner vi för att tillföra kompetens till vård och socialt arbete. Våra konsulter erbjuds fler möjligheter med samma trygghet – det är så vi bidrar till att fler vill fortsätta arbeta och utvecklas inom sitt yrke. Vi tar ansvar för att lösa våra kunders resurs- och kompetensutmaningar. Effekten av det vi gör är en tryggare och mer tillgänglig vård och social omsorg för alla.

Vi representerar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer inom vård och socialt arbete i hela Norden. Som konsult hos Dedicare behöver du inte välja mellan flexibilitet och trygghet. Vi är övertygade om att en givande karriär inom vård eller socialt arbete ska erbjuda båda delar. Därför får alla våra konsulter kollektivavtal, tjänstepension och i många fall även ersättning för boende och resa.

Vi hjälper till att ta ansvar för vården och socialt arbete genom att förse privata och offentliga verksamheter med allt ifrån enstaka vikarier över dagen till totalbemanning av hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Vi hjälper sjukhus, andra vårdgivare och verksamheter inom socialt arbete att möta höga resurs- och kompetenskrav, och bidrar på så sätt till en bättre, mer jämlik vård och social omsorg för alla.

Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete, där vi idag erbjuder en pålitlig lösning av hög kvalitet. Med bas i Stockholm har Dedicare kontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi ser Europa som vår framtida marknad med en vision att på sikt växa till ett av Europas ledande bemanningsföretag inom vård och socialt arbete.