Konsultchef till vårdbemanning

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2022-09-19

Hae täältä

Konsultchef sökes till Dedicare Stockholm
Har du ett stort intresse för att skapa långsiktiga relationer samtidigt som du drivs av att göra affärer? Då är det kanske dig vi söker!

Dedicare är ett av Nordens ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Nu växer vi och utvecklar vår bemanningsverksamhet inom sjuksköterskebemanning. Vill du arbeta på ett företag där du erbjuds ett viktigt och spännande arbete där du varje dag hjälper våra kunder tillhandahålla en trygg och säker vård över hela Sverige? Då är detta en tjänst för dig.

Om tjänsten
I rollen som konsultchef på Dedicare erbjuds du en spännande och varierande roll där ditt främsta uppdrag är att identifiera och matcha rätt sjuksköterskor med våra kunder. Du kommer att arbeta aktivt med att sälja in Dedicare som uppdragsgivare och etablera en nära relation till potentiella och befintliga konsulter. Som konsultchef får du möjlighet att utvecklas inom området bemanning och rekrytering i ett etablerat bolag.

För att trivas i rollen som konsultchef tror vi att du:

 • Är bekväm med att ha telefonen som främsta arbetsredskap
 • Är relationsskapande
 • Är social med en hög energinivå
 • Är van att arbeta mot uppsatta mål
 • Är strukturerad och drivs av att arbeta i team

Krav för kollen:

 • Strukturerad
 • Van IT-användare
 • B-körkort
 • Vana att arbeta självständigt

Det är meriterande om du tidigare har:

 • Arbetat som konsultchef
 • Har erfarenhet av vård eller omsorg
 • Erfarenhet av försäljning

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom känsla för att skapa långsiktiga relationer i kombination med känslan för att skapa bra affärer. Vidare önskar vi att du är självständig, utåtriktad och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter. Då du arbetar nära våra konsulter och kunder vill vi att du är en varm och empatisk person som kan inge förtroende.

Tjänsten är en heltidstjänst med placeringsort på Södermalm i Stockholm. Vissa resor kan komma att förekomma i tjänsten. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du jobba i ett engagerat team på ca 15 personer där du får utvecklas inom området vårdbemanning. Som konsultchef ingår du i ett tight och prestigelöst team där vi tillsammans utvecklar verksamheten och hjälper våra kunder tillhandahålla en säker och tillgänglig vård. Du kommer i rollen som konsultchef bidra till en väl fungerande svensk sjukvård med hög kvalitet och tillgänglighet. Hon oss hjälper du sjuksköterskor över hela landet att jobba enligt sina egna villkor där sjuksköterskan har möjlighet att välja var, när och hur mycket denne vill arbeta utan att behöva tumma på tryggheten som en vanlig anställning ger. Hos oss får du ett händelserikt arbete där ingen dag är den andra lik. Du arbetar i högt tempo med frihet under ansvar. 

Utöver kollektivavtal med förmånlig tjänstepension har vi 6 veckors semester och fast lön med möjlighet till rörligt bonussystem 

Om oss
Dedicare är Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete. Vi hjälper vårdgivare och verksamheter att möta höga resurs- och kompetenskrav och bidrar på så sätt till en bättre, mer jämlik och social omsorg för alla. Vi har rekryterat och hyr ut sjukvårdspersonal sedan 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och i Sverige har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Skellefteå. 

Har du frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta mig på jennifer.rosen@dedicare.se 
Intervjuer och urval sker löpande.