Dedicare söker fysioterapeut till Attendo Mårbackagatan

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2023-03-23

Hae täältä

Vi söker dig som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation
Dedicare söker arbetsterapeut till Attendo Mårbackagatan som är ett nyöppnat äldreboende som ligger i Telestaden i Farsta med goda kommunikationsmöjligheter. Verksamheten startade i april 2021. Förutom trivsamma lägenheter och fina gemensamma ytor finns det ett spa med badkar och relaxavdelning samt en träningslokal för dig som trivs med att hålla igång. Vi har också en sportbar med TV där man kan titta på matcher och ta sig något att dricka. Boendet har 110 lägenheter med både somatisk- och demensinriktning. 30 lägenheter är korttidsplatser. Du utgår och arbetar främst på Mårbackagatan men kommer även att vara behjälplig på andra boenden.

Om företaget
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, Attendos arbete ska stärka individen och man arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad Fysioterapeut, har yrkeserfarenhet och ett intresse för äldreomsorgen. I ditt uppdrag som fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier ansvara för bedömningar, åtgärder, dokumentation samt handledning och utbildning av omsorgspersonalen.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning
Arbetstider Dagtid mån-fre
Tjänstgöringsgrad 50-100%
Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.
Attendo har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning

Attendo erbjuder:
• Trivsam och god arbetsmiljö
• Attendo Academy – med ett gediget kursutbud
• Utvecklingsmöjlighet och karriär
• Möjligheter att påverka verksamheten
• Coachande och stöttande chefer
• Friskvårdsbidrag och förmåner
• Kollektivavtal

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista annonsdatum. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Svensson på 0721-421234 alternativt mattias.svensson@dedicare.se
Varmt välkommen med din ansökan!