Husläkarmottagning i Stockholm Distriktssköterska sommarlön

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2023-05-17

Hae täältä

Uppdrag:

Dedicare söker nu en Distrikssköterska till Husläkarmottagning Stockholm start 19/6 – 31/8  med stor chans till förlängning även i höst.

Förmåner 
Dedicare erbjuder hög ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Kvalifikationer

  • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
  • VUB DSK
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”alternativt direkt till mig på caroline.hollbrink@dedicare.se, 08-555 656 35  Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.