Sjuksköterska sökes till primärvården i Stockholm. Se hit!

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2023-03-16

Hae täältä

Jag söker grundutbildade sjuksköterskor till flera olika uppdrag inom primärvården i Stockholm. Efter en tid av inhyrningsstopp hos flera av våra kunder i Stockholm börjar verksamheterna söka efter sjuksköterskor igen. Jag söker därför konsultsjuksköterskor som vill arbeta med mig som senior konsultchef, där god kommunikation och återkoppling är A och O för ett lyckat samarbete. Jag har över 7 års erfarenhet från bemanningsbranschen och jag kan lova dig som konsult en trygg och personlig kontakt med mig. före, under och efter avslutat uppdrag. Utöver en mycket mycket generös ersättning erbjuder Dedicare branschens bästa anställningsvillkor, kollektivavtal, tjänstepension enligt ITP planen, friskvårdsbidrag och flera andra förmåner. 

Vi har just nu uppdrag på flera olika vårdcentraler i Stockholm, både mottagningsarbete och hemsjukvård efterfrågas.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer! 

Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan direkt till mig på jim.olsson@dedicare.se. Du kan även ansöka genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. 

Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare bemannar och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen är noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.