Sommaruppdrag på husläkarmottagning i sthlm!

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Stockholm

Julkaisupäivä

2023-05-22

Hae täältä

Om uppdraget
Nu söker jag en erfaren sjuksköterska till sommaruppdrag på en privat husläkarmottagning i Stockholm. Uppdraget sträcker sig från omgående – 31/8 med chans till förlängning. Uppdraget är på 100%.  Är det dig jag söker? Eller kanske någon du känner? Tveka inte att söka!

Dedicare erbjuder en god ersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. 

Vill du veta mer om uppdraget eller om Dedicare? Ser fram emot att höra från dig! 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och hemsjukvård 
  • Takecare journalsystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
  • Kunna cykla

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till desiree.brask@dedicare.se. Ansök annars genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare bemannar och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen är noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.