Sjuksköterskor till Vårdplanering och Rådgivning

Faktaa työstä

Kaupunki/maa

Göteborg

Julkaisupäivä

2023-03-17

Hae täältä

Om uppdraget

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till en privat uppdragsgivare inom försäkring. Befattningen innebär vårdplanering och rådgivning med journalföring. 
Företaget ligger centralt i Göteborg med nyrenoverade och fina lokaler. Dina arbetsredskap är telefon och ett flertal tekniska lösningar så du behöver ha intresse av och lätt för att lära dig nya IT-system. Arbetstiden är dagtid, vardagar med start maj/juni och t.o.m. augusti. Möjlighet att arbeta från hemmet finns. 

Vi ser att du behöver ha erfarenhet av telefonrådgivning och ha flerårig erfarenhet av varierat kliniskt arbete. Vidare värdesätter vi fint bemötande och att du kan arbeta under hög arbetsbelastning periodvis. 
 

Har du inte arbetat inom bemanning tidigare? Hör av dig så berättar jag mer om hur det fungerar att arbeta som bemanningssjuksköterska. Flexibilitet, kompetensutveckling och bra löneförmåner samt kollektivavtal och generös tjänstepension är några kriterier som vi erbjuder och kan locka dig med. 

Jag ser fram mot din ansökan!

Kvalifikationer

  • Sjuksköterskeexamen med erfarenhet av varierat kliniskt arbete. 
  • Det är en fördel om du arbetat med telefonrådgivning tidigare. 
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Dedicare är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag inom vård och socialt arbete med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dedicare bemannar och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer till kunder i både privat och offentlig verksamhet. Koncernen är noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2011. Dedicare är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda. Dedicare är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.