Dedicare söker Verksamhetschef till Humana Hjortsberg, Falkenberg

job-image

Dedicare söker verksamhetschef till Humana Hjortsberg, Falkenberg

Vill du vara med och driva samt utveckla ett av våra äldreboenden samtidigt som du dagligen arbetar med att ge människor ett bra liv? Nu finns det möjlighet för dig att söka tjänsten som Verksamhetschef för Humanas äldreboende Hjortsberg i Falkenberg. I rollen kommer du tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.

Om boendet

Humana Hjortsberg är ett trevligt äldreboende som ligger centralt i Falkenberg och har ljusa och luftiga lägenheter fördelade på tre plan. Humana driver Hjortsberg på uppdrag av Falkenbergs kommun. På Hjortsberg finns totalt 40 demensplatser,19 somatiska platser och 7 trygghetsplatser. Förutom gemensamma utrymmen såsom vardagsrum och matplats så finns en trevlig balkong och en trevlig innegård att tillgå. 

Din roll som verksamhetschef

Som verksamhetschef ansvarar du för kvalitet, arbetsmiljö, medarbetare, ekonomi samt beställarkontakter. Du driver och utvecklar verksamheten i samverkan med dina medarbetare utifrån verksamhetsplan, budget, lagar och andra styrande dokument. Att hela tiden utveckla och förbättra kvaliteten i verksamheten är en ledstjärna för dig. Du skapar och upprätthåller goda kontakter med kommunen och samarbetspartners.

Dina medarbetare är undersköterskor, vårdbiträden, gruppledare och lokalvårdare. Avseende hälso- och sjukvårdsinsatser samverkar Humana med Falkenbergs kommun. Humana ser ett välfungerande teamarbete som grunden för en vård och omsorg av god kvalitet, där man kan arbeta riskförebyggande och ständigt vara en lärande organisation.

Sälj och marknadsföringsarbete är en självklar del av ditt jobb och du arbetar aktivt för att nå full beläggning i verksamheten och att ha en effektiv personalplanering.

Du har ett nära och synligt ledarskap som är nödvändigt för att implementera och efterleva rutiner, arbetssätt, värderingar och bemötanden bland dina medarbetare.
Som verksamhetschef ingår du i en trevlig och prestigelös divisionsledningsgrupp och rapporterar till divisionschef. Till stöd har du en stab som omfattar kvalitet, HR, IT, marknad, ekonomi och lön. Du arbetar tätt tillsammans med gruppledare som hjälper dig med bl.a. bemanning och planering.

Vem är du?

• Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning inom vård och omsorg (t ex sjuksköterska, social omsorg, socionom, fysioterapeut, arbetsterapeut)
• Du bör ha 3 års erfarenhet som chef inom äldreomsorgen med personal och budgetansvar
• Du är affärsmässig och har tydligt kundfokus
• Du leder med en stor självinsikt, med rak och tydlig kommunikation och genom att bygga goda och varaktiga relationer
• Du har ett stort engagemang och är värderingsstark
• Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa
• Du är lösningsorienterad och kan växla perspektiv från det lilla till det stora

Vad får du?

• Möjlighet att delta i ledarskapsprogram
• Coachande och stöttande chefer nära dig
• Möjlighet till regelbunden professionell handledning
• Karriär- och utvecklingsmöjligheter
• Friskvårdsbidrag
• Kollektivavtal

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad är heltid, dagtid. 
Lön: individuell lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.

Vad händer nu?

Tycker du att tjänsten låter intressant? Vänta då inte med din ansökan. Vi går igenom urvalet och genomför intervjuer löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Mattias Svensson, rekryteringskonsult på Dedicare Rekrytering 0721-421234 alt mattias.svensson@dedicare.se 

Att jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet. Vi satsar på
kompetensutveckling för våra chefer genom bland annat mentorprogram, ledarträffar, ledarutvecklingsprogram samt Humanas digitala lärportal Humana Academy.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.humana.se
 

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Hallands län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-05-09
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?