Dedicare söker arbetsterapeuter

 

Är du en passionerad arbetsterapeut som är redo för nya utmaningar som konsult? Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad i människors liv genom att erbjuda expertis och stöd i deras rehabiliteringsprocess. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med en mångfald av klienter och bidra med din unika kompetens för att främja hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjligheten att själv påverka din arbetsbelastning. Vi söker dig som är en legitimerad arbetsterapeut med minst två till tre års arbetslivserfarenhet. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid för våra klienter.

Arbetsuppgifter
Du kommer att bedöma klienters behov, planera och genomföra terapeutiska aktiviteter och övningar, samt utvärdera klientens framsteg. I de flesta uppdrag så kommer du att arbeta  i team med andra hälso- och sjukvårdspersonal för att erbjuda en holistisk vård. Du kommer också att rekommendera och anpassa hjälpmedel som rullstolar eller ergonomiska verktyg för att förbättra klientens funktion i vardagen. Utöver detta, ger du stöd till anhöriga och handleder annan vårdpersonal för att säkerställa en sammanhängande vårdplan. Ditt arbete bidrar till att förebygga ohälsa och främja hälsa och välbefinnande. 

Personliga egenskaper
Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut vårdpersonal sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi ser fram emot din ansökan!

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Norrbottens län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-07-19
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?