Sjuksköterska till Attendo Mårbackagatan

job-image

Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Dedicare söker sjuksköterska till Attendo Mårbackagatan som är ett nyöppnat äldreboende som ligger i Telestaden i Farsta med goda kommunikationsmöjligheter. Verksamheten startade i april 2021. Förutom trivsamma lägenheter och fina gemensamma ytor finns det ett spa med badkar och relaxavdelning samt en träningslokal för dig som trivs med att hålla igång. Vi har också en sportbar med TV där man kan titta på matcher och ta sig något att dricka. Boendet har 110 lägenheter med både somatisk- och demensinriktning. 30 lägenheter är korttidsplatser.

Du blir en nyckelperson
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har yrkeserfarenhet och ett intresse för äldreomsorgen. Som person är du ansvarstagande, självständig och trygg med att göra prioriteringar och leda andra. Du trivs med att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor, är prestigelös och motiveras av, att tillsammans med dina kollegor, organisera omvårdnaden på bästa sätt.
Som sjuksköterska hos Attendo är du betydelsefull, din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen, inte bara våra boenden utan även stötta anhöriga och möjliggöra att de är delaktiga i den omvårdnad som bedrivs på Mårbackagatan. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten. 

Beskrivning av tjänsten
Tillsvidaretjänst 100 %
Arbetstider dag samt var tredje helg
Tillträdesdatum enligt överenskommelse
Dokumentationssystem Safe Doc 

Du vill arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med ditt team kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för att göra varje givet möte till något extra för såväl kunder som medarbetare.
Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Det här kan vi erbjuda dig

 •     Utbildningar  
 •     Utvecklingsmöjligheter       
 •     Karriärvägar        
 •     Personalförmåner        
 •     Trygga anställningsvillkor        
 •     Digitala arbetsverktyg       
 •     Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo 
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.  Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Mattias Svensson på 0721-421234 eller maila till mattias.svensson@dedicare.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.
Attendo har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Faktaa työstä

 • Työsuhteen muoto

  Stockholms län
 • Hakemuksen määräaika

  2023-10-12
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?