Dedicare söker Specialpedagogkonsult

 

Som specialpedagog är du en viktig resurs inom utbildningsområdet som arbetar för att stödja elever med särskilda behov. Ditt arbete kommer innefatta att identifiera och möta de individuella behoven hos elever med inlärningssvårigheter, neuropsykologiska diagnoser eller andra funktionsvariationer. Genom att samarbeta nära med lärare, skolledning och andra pedagoger, bidrar du till att skapa en inkluderande och anpassad lärmiljö. Du kommer utforma individuella åtgärdsprogram, ge råd och vägledning till skolpersonal och delta i utvecklingen av skolans pedagogiska arbete. Din roll kommer vara strategisk och övergripande, och involvera förebyggande arbete samt utredningar som syftar till att förbättra elevernas lärande och välbefinnande. Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som specialpedagog till ett uppdrag i Stockholm. Start i augusti månad på 60 %. 

Kvalifikationer
Kandidatexamen i Specialpedagogik
minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som specialpedagog

Arbetsuppgifter
Handledning av två specialpedagoger
Utredningar
Strategiska och övergripande arbetsuppgifter
Förebyggande och hälsofrämjande arbete
Sedvanliga specialpedagog arbetsuppgifter 

Personliga egenskaper
Som konsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom goda kunskaper inom det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.

Vi har rekryterat och hyrt ut vårdpersonal sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.

Vi ser fram emot din ansökan!

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Stockholms län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-07-29
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?