Business Development Manager, Unitronic AB, Sverige

job-image

Nu söker vi en person redo att axla den spännande rollen som ansvarig för Business Development på Unitronic Sverige AB.

Om företaget
Unitronic AS är en norskt är en tjänsteleverantör för reparation, periodiskt underhåll, installationer, service av medicinsk utrustning, laboratorieutrustning och hjälpmedel. Företaget grundades 1988 i Asker och man har därmed över 30 års erfarenhet inom medicinteknisk service. Unitronic har genom åren byggt upp en mycket mångsidig och god kompetens, hög servicenivå och en solid ekonomi. Företaget är certifierade med ISO 9001: 2015.
Under de senaste 10 åren har företaget haft en betydande tillväxt med positiva resultat varje år och har nu fler än 30 anställda och kontor i Asker, Kristiansand och Trondheim.
Man bygger nu en nordisk serviceorganisation och startade Unitronic Sverige i januari 2023. Kontoret ligger i Stockholm och teamet finns tillgängligt för uppdrag i hela Sverige.
Att jobba på Unitronic är att vara med på en resa där du blir del av något större. Företagskulturen fokuserar på samarbete och gemenskap. Man stöder varandra och skapar en arbetsmiljö där du kan växa både personligt och professionellt.

Om rollen
I rollen som ansvarig för Business Development är du en nyckelspelare för företaget och dess utveckling i Sverige. Du kommer att ansvara för nykundsbearbetning inom ett brett spektrum av kunder i hela Sverige. Tillsammans med dina nordiska kollegor i Finland och Norge kommer ni att utvärdera och bearbeta gemensamma affärsmöjligheter. Målgruppen är bred: allt från äldreboenden och vårdcentraler till laboratorier och stora internationella medicintekniska koncerner. Att ansvara för och driva upphandlingar är en viktig del av arbetet. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling inom koncernen, även internationellt.

Om dig
Du är en handlingskraftig och självgående person som sporras av utmaningar. Du har ett gott affärssinne och kan utvärdera möjligheter till lönsam tillväxt. Du har kontakter och ett befintligt, aktuellt nätverk inom den medicintekniska branschen och har lätt för att skapa relationer. Du har förståelse för, och ett genuint intresse av medicinteknik och service. Du är beredd att resa inom och utom landet. Erfarenhet av upphandlingar är en merit.

Om detta låter intressant så ser vi gärna att du skickar in din ansökan (ett CV och ett personligt brev) via länken här bredvid, eller kontaktar någon av oss.

Vi ser fram emot din ansökan.
 

Faktaa työstä

  • Place of employment

    Stockholms län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-03-18
Apply here

Onko sinulla kysyttävää työstä?