Dedicare söker Skolläkare

Dedicare Doctor söker Skolläkare till uppdrag.

Vi söker dig som är skolläkare och vill arbeta som konsult med start redan idag. Det finns både kortare och längre uppdrag just nu. Du kan välja att vara anställd hos oss eller fakturera oss via eget bolag. 

Dedicare Doctors konsultansvariga har stor erfarenhet av vårdbemanning, vilket innebär en utökad förståelse för dig och våra kunders behov och förutsättningar. Hos oss har du en kontaktperson. Vi tillämpar branschens kollektivavtal och det är en trygghet för dig som konsult. Alla våra processer finns dokumenterade enligt ISO 9001 och detta är en förutsättning för att bolaget ska kunna hålla en god kvalitet till dig som konsult och till våra kunder.

Dedicare har funnits i över 25 år på marknaden och vi är idag en ledande aktörerna inom vårdbemanning.

Tveka inte att skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort med mer information!

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Stockholms län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-05-30
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?