Dedicare söker Verksamhetschef till Attendo Varvsvägen i Masmo, Huddinge

job-image

Vi söker dig som vill arbeta i en värderingsstyrd organisation

Dedicare har fått förtroendet att rekrytera Verksamhetschef till Attendo Varvsvägen i Masmo, Huddinge.

Attendo Varvsvägen är beläget i Masmo med 79 platser för personer med somatiska besvär och för personer med demensdiagnos samt korttidsplatser till personer som är mellan 40-64 år. Äldreboendet är nybyggt och modernt med natursköna omgivningar och med promenadavstånd till Alby sjö.

Om Attendo:

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, Attendos arbete ska stärka individen och man arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Om tjänsten:

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt koncept som grundar sig på ett väl inarbetat kvalitetsarbete och ett systematiskt arbetsmiljöarbete med stöd från regionala resurser samt kvalitets-, ekonomi-, marknads- och HR-avdelning.
Boendet är relativt nystartad och fortfarande under uppbyggnad, Därför är det en spännande utmaning för dig som vill driva och bygga verksamheten framåt i rollen som verksamhetschef.

Attendo erbjuder:

• Utbildningar

• Utvecklingsmöjligheter

• Personalförmåner

• Trygga anställningsvillkor

• Digitala arbetsverktyg
Arbete är dagtid och heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer:

Du har relevant högskoleutbildning så som socionom, sjuksköterska eller annan eftergymnasial utbildning som ger likvärdig kompetens. Tjänsten kräver att du har minst 5 års erfarenhet av ledande befattning inom hälso-och sjukvård och/eller social omsorg. Du ska ha erfarenhet av leda inom privat omsorg. Du har även flerårig erfarenhet av äldreomsorgen. 

Vi söker dig som sätter kunden i centrum och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista annonsdatum. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Svensson på 0721-421234 alternativt mattias.svensson@dedicare.se
Varmt välkommen med din ansökan!

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Stockholms län
  • Hakemuksen määräaika

    2023-12-15
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?