Leg. Arbetsterapeut sökes till sommaruppdrag!

Om uppdraget: 
Dedicare söker Leg.arbetsterapeut till Västra Götaland!   

Placering: Göteborg, V.29, V.30 och V.31
Arbetstider: 50%. Helst måndagar, onsdagar och fredagar,
Arbetsuppgifter:   Handrehabilitering, psykisk hälsa, bostadsanpassningar och förskrivning av hjälpmedel. Nedsatt aktivitets- och arbetsförmåga bedömningar och finna nya strategier och lösningar på hur patientens vardag ska fungera och bli hållbar. Målet är att patienten skall kunna utföra de dagliga aktiviteter som känns meningsfulla utifrån dess egna resurser. För patienter som inte har möjlighet att komma in till  mottagningen behöver du även utföra hembesök. En del besök kan även ske via videosamtal,

Förmåner 
Dedicare erbjuder hög ersättning, rekryteringsbonus, reseersättning, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension enligt ITP-planen. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt och nära samarbete före, under och efter uppdraget. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. 

Kvalifikationer

  • Leg. Arbetsterapeut med minst tre års yrkeserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
  • Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Faktaa työstä

  • Työsuhteen muoto

    Västra Götalands län
  • Hakemuksen määräaika

    2024-06-17
Hakea tästä

Onko sinulla kysyttävää työstä?