Siirry sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Miksi Dedicare?

Dedicare on intohimoisesti lisännyt osaamista ja saatavuutta terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluihin henkilöstön ja rekrytoinnin avulla. Autamme ratkaisemaan resurssi- ja osaamishaasteita terveydenhuollossa ja siten autamme osaltamme varmistamaan turvallisen ja helposti saatavan hoidon kaikille. Pohjoismaiden suurimpana terveys- ja sosiaalialan henkilöstöyrityksenä voimme nopeasti ja tehokkaasti toimittaa sitoutunutta ja pätevää henkilöstöä oikeaan hintaan. Myös rekrytoijillamme on kokemusta sosiaali- ja terveysalalla työskentelystä, joten he ymmärtävät alan haasteet sekä asiakkaiden tarpeet.

Mitä Dedicare tarjoaa?

Dedicare auttaa julkista ja yksityistä sektoria ottamaan vastuun hoidosta ja sosiaalityöstä tarjoamalla henkilöstöä aina yksittäisistä vuoroista koko osastojen, yksiköiden tai operatiivisten ryhmien henkilöstöön.

Olemme Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveysalan henkilöyritys toimien Ruotsissa, Norjassa, Suomessa sekä Tanskassa.

Otatteko täyden työnantajan vastuun?

Kyllä. Meille se on itsestään selvää.

Miten Dedicare takaa työntekijöidensä ammattitaidon?

Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella olemme suunnitelleet tehokkaan ja turvallisen prosessin henkilöstömme rekrytointiin. Asiakkaalla ja työntekijällä on koko prosessin ajan yhteinen yhteyshenkilö, jolla varmistamme molempien osapuolien tyytyväisyyden. Ammattitaitovaatimusten lisäksi teemme aina perusteellisen haastattelun työntekijöillemme, tarkastamme heidän taustansa virallisista rekistereistä ja pyydämme kaikilta vähintään kahdet suositukset.

Miten otan yhteyttä Dedicareen?

Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja mietimme yhdessä, miten voisimme vastata parhaiten tarpeisiinne.

Mitä jos olette tyytymättömiä työntekijään?

Haluamme kuulla mahdollisista ongelmista ja haasteista työntekijöidemme kanssa. Kannustamme avoimeen kommunikointiin ja haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan palvelun.
Olettehan meihin yhteydessä, mikäli haluatte perua sopimuksen tai vaihtaa työntekijää. Laatutakuumme mukaisesti teemme parhaamme tyytyväisyytenne takaamiseksi.

Mitä nimi Dedicare tarkoittaa?

Sana ”care” (suomeksi hoito, huolenpito) tarkoittaa, että pyrimme olemaan aktiivinen osa hoitoalaa. Meille se kuitenkin tarkoittaa vielä enemmän – kiinnitämme erityistä huomiota työntekijöihimme ja heidän työtyytyväisyyteensä. Englanninkielinen sana ”dedication” (suomeksi omistautuminen) ilmaisee toisen puolen tavastamme ajatella. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja innostuneita, ja haluamme auttaa lisäämään osaamista terveydenhuoltoalalla. Näin autamme varmistamaan turvallisen ja helposti saatavilla olevan terveydenhuollon kaikille.