Dedicare

Dedicare on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveysalan henkilöstöyritys

Enemmän mahdollisuuksia, turvallinen taustajoukko

Me Dedicarella olemme innokkaita lisäämään osaamista terveydenhuollossa ja auttamaan työntekijöitä ammatillisessa kasvussa. Tarjoamme työntekijöillemme enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa työskentelyynsä sekä takaamme turvallisen työsuhteen. Otamme vastuun asiakkaidemme resurssien ja osaamishaasteiden ratkaisemisesta. Toimintamme tähtää turvallisempiin ja helpommin saatavilla oleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Vastuu hoidosta

Autamme ottamaan vastuun terveydenhuollosta tarjoamalla henkilöstöä aina yksityisistä työvuoroista koko osastojen, yksiköiden tai operatiivisten tiimien kokonaishenkilöstöön. Autamme terveyskeskuksia, sairaaloita, muita terveydenhuollon tarjoajia ja yrityksiä täyttämään korkeat resurssi- ja osaamisvaatimukset ja siten edistämään kaikkien saatavilla olevaa, tasa-arvoisempaa hoitoa.

Joustavuutta ja turvallisuutta työntekijöillemme

Edustamme sairaanhoitajia, lääkäreitä, lastentarhanopettajia, sosiaalityöntekijöitä sekä sosiaali- ja terveysalan johtajia Pohjoismaissa. Dedicaren työntekijänä sinun ei tarvitse valita joustavuuden ja turvallisuuden väliltä. Olemme vakuuttuneita siitä, että palkitseva ura sosiaali- ja terveysalalla pystyy tarjoamaan molempia.

Historia ja tulevaisuus

Olemme työskennelleet yli 20 vuoden ajan vastataksemme resurssien ja osaamisen tarpeisiin sosiaali- ja terveysalalla. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa ja Ruotsin lisäksi toimistoja on Suomessa, Norjassa sekä Tanskassa. Eurooppa on tulevaisuuden markkinamme ja visiomme on kasvaa yhdeksi Euroopan johtavista sosiaali- ja terveysalan yrityksistä.