Siirry sisältöön

Työpaikat sairaanhoitajille

Työskentele sairaanhoitajana Dedicarella

Sairaanhoitajana olet yksi tärkeimmistä osista hoitoketjua. Me Dedicarella ajattelemme, että sairaanhoitajille on tarjottava samat mahdollisuudet vaihteluun ja kehitykseen, kuin muillakin toimialoilla. Työskennellessäsi Dedicaren palveluksessa, saat enemmän vapautta valita, missä ja milloin työskentelet. Haluaisitko tehdä intensiivisen pätkän töitä, jonka jälkeen voisit pitää pitkät vapaat ja tutustua uusiin maisemiin? Oletko kiinnostunut näkemään uusia kaupunkeja tai vaeltamaan Ruotsin luonnossa vapaapäivinä? Haluaisitko työolosuhteet, jotka antavat sinulle enemmän aikaa perheellesi? Arvostamme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa ja pyrimme tukemaan sitä parhaamme mukaan.

Koska olemme johtavia terveydenhuollon henkilöstöyrityksiä Pohjoismaissa, meillä on tarjolla monipuolisesti työtehtäviä, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi ja nähdä uusia työympäristöjä. Meillä ei tarvitse valita joustavuuden ja turvallisuuden väliltä – olemme vakuuttuneita siitä, että palkitseva ura sairaanhoitajana voi tarjota molemmat. Siksi jokainen Dedicaren sairaanhoitaja saa työstään työehtosopimuksen mukaiset etuudet sekä usein myös ilmaisen majoituksen ja korvauksia matkakustannuksista. Palkkauksemme on aina läpinäkyvää ja autamme sinua kaikissa asioissa laillistuksesta verotukseen.

Katso sairaanhoitajien avoimet työpaikat ja aloita haku jo tänään. Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan tehtävän. Huomioithan, että kaikkia avoimia paikkoja emme laita nettisivuillemme.

Löydä seuraava työpaikkasi täältä

Ammatti
Ammatti
Työsuhteen muoto
Työsuhteen muoto
Sijainti
Maa/alue/kaupunki
Sairaanhoitajille
Hakusi tuotti 0 tulosta.
;