Koe Skandinavia kanssamme

Työskentele muissa Pohjoismaissa sairaanhoitajana tai lääkärinä

Haluatko saada kokemusta työskentelystä ulkomailla ja samalla kehittyä ammatillisessa roolissasi? Valitsemalla meidät työnantajaksesi, saat lisää joustavuutta urallesi uusien työmahdollisuuksien myötä eri maissa ja kaupungeissa. Terveydenhuoltoala pystyy tarjoamaan samoja mahdollisuuksia vaihteluun ja kehitykseen kuin muutkin toimialat.

Olemme Pohjoismaiden suurin henkilöstöyritys sosiaali- ja terveysalalla. Tämä tarkoittaa, että meillä on aina tarjolla monipuolisesti erilaisia työtehtäviä. Jos olet halukas haastamaan itseäsi, etsimään uusia kokemuksia sekä kehittymään terveydenhuollon ammattilaisena, olemme tukenasi tässä valinnassa.

Uskomme joustavuuden ja turvallisuuden olevan avain korkeampaan työtyytyväisyyteen. Vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista ja monissa tapauksissa myös järjestämme ilmaisen majoituksen ja korvaamme matkakustannuksia.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla ja aloita haku tänään. Yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan tehtävän. Huomioithan, että kaikkia avoimia paikkoja emme laita nettisivuillemme.