Siirry sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja monissa tapauksissa myös ilmaisen majoituksen ja korvauksia matkakuluista. Palkkaus vaihtelee työpaikan ja -tehtävän mukaan, mutta huolehdimme aina asianmukaisista työnantajamaksuista.

Työntekijänämme sinulla on enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia. Pystyt vaikuttamaan siihen, milloin, miten ja missä haluat työskennellä. Työntekijänämme sinulla on aina oma yhteyshenkilö, joka auttaa sinua kaikissa tarvittavissa asioissa. Tarjoamalla uusia uramahdollisuuksia tuemme ammattilaisten sitoutumista hoitoalalla, jotta uraa ja itsensä kehittämistä ei olisi tarvetta alkaa etsimään muilta aloilta. Tämä tarkoittaa motivoituneempia ja pätevämpiä terveydenhuoltoalan osaajia, jotka ovat osana edistämässä terveyttä ja sosiaatyötä.

Kyllä. Meille se on tärkeää ja itsestään selvää.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja monissa tapauksissa myös ilmaisen majoituksen ja korvauksia matkakuluista. Palkkaus vaihtelee työpaikan ja -tehtävän mukaan, mutta huolehdimme aina asianmukaisista työnantajamaksuista.

Aloita luomalla käyttäjätili verkkosivullamme ja lisäämällä ansioluettelosi. Löydät paljon työmahdollisuuksia Avoimet työpaikat -välilehdeltä. Huomioithan, että kaikkia avoimia paikkojamme ei löydy verkkosivuiltamme, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Voit ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla suoraan yhteyshenkilöillemme tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen dedicare@dedicare.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Jos olet hakenut työpaikkaa verkkosivumme kautta, saat aina sähköpostilla vahvistuksen siitä, että olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pikaisesti.

Työnantajanasi pyrimme tekemään kaikkemme auttaaksemme sinua viihtymään työssäsi. Toivomme sinun kertovan meille avoimesti kaikista huolistasi ja epäilyksistäsi. Usein pystymme selvittämään ongelmat yhdessä ennen, kuin tilanne alkaa tuntumaan epämukavalta. Jos haluat kuitenkin lopettaa työsi, voit tehdä sen sovitun irtisanomisajan mukaisesti.

Sana ”care” (suomeksi hoito, huolenpito) tarkoittaa, että pyrimme olemaan aktiivinen osa hoitoalaa. Meille se kuitenkin tarkoittaa vielä enemmän – kiinnitämme erityistä huomiota työntekijöihimme ja heidän työtyytyväisyyteensä. Englanninkielinen sana ”dedication” (suomeksi omistautuminen) ilmaisee toisen puolen tavastamme ajatella. Työntekijämme ovat sitoutuneita ja innostuneita, ja haluamme auttaa lisäämään osaamista terveydenhuoltoalalla. Näin autamme varmistamaan turvallisen ja helposti saatavilla olevan terveydenhuollon kaikille.